Albumit auki Lahden kirjastossa

Albumit auki Lahti ja Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto järjestävät Lahden kaupunginkirjaston monitoimitilassa (2. krs) kevään 2015 aikana kolme valokuvien keruutilaisuutta. Kevään viimeinen järjestetään maanantaina 25. päivä toukokuuta.

ke 25.3. klo 12-15
ke 29.4. klo 12-15
ma 25.5. klo 16-19

Juliste_albumitaukiKeruutilaisuudet ovat kaikille avoimia, tervetuloa!

Samalla voi tutustua Päijät-Hämeen kirjastojen kotiseutusivustoon, Päijät-Häme-wikiin, joka on kotiseutuaineiston tietopankki. Wikiin ovat tervetulleita kaikki Lahteen ja Päijät-Hämeen maakuntaan liittyvät valokuvat, kertomukset ja muistelmat.

Päijät-Häme-wiki on yhteisöllinen ja kaikille avoin paikallistiedon tietopankki, jonne kuka tahansa voi lisätä tekstiä ja kuvia sekä muokata muiden kirjoittajien tuottamia aineistoja. Wiki sisältää tietoa ja tarinoita Päijät-Hämeen menneisyydestä ja nykyajasta. Päijät-Häme-wikiin voi viedä myös kertomus- haastattelu- ja muisteluaineistoa. Perusajatus on, että kuka tahansa wikiin kirjautunut käyttäjä voi muokata olemassa olevia artikkeleita. Henkilökohtaiset muistelut, tarinat ja haastattelut suojataan aina muokkauksilta. Wikiin voi lisätä myös kuvia ja Youtube-videoita. Oikeudet kuviin säilyvät aina kuvien ottajalla tai oikeuksien omistajalla.