Hollywoodin tähtien outoja kauneusvinkkejä

Hollywoodin kaunottarien ja komistusten yhtenä työtehtävänä on näyttää hyvältä, mutta  heillä onkin rahaa kauneushoitoloihin ja plastiikkakirurgiaan. On kuitenkin olemassa hieman oudompia kauneusvinkkejä, joita nykyiset ja menneet tähdet käyttävät kaunistautumisen avuksi. Buzzfeed-verkkosivusto listasi taannoin tällaisia tapauksia, joista olemme koostaneet nyt sinun luettavaksi seuraavan artikkelin. Tässä vaiheessa voisimmekin kertoa disclaimerin: Älä kokeile näitä kotona jos et ole varma mitä teet!

Teri Hatcher on Hollywoodissa suurimman suosion ajat jo nähnyt, mutta tämä tietyn ajan kaunistus kaatoi pullollisen punaviiniä kylpyammeeseen kylpyveden mukaan. Hatcherin mukaan iho tuntuu kiinteämmältä punaviinin vuoksi. Se saattaa tosin johtua sokerista, jota punaviinissä on, tai joistain muista aineista, jotka jäävät ihoon kiinni. Halvimmat punaviinit ovat kuitenkin niin halpoja, ettei tästä nyt kovin suurta vahinkoakaan pääse tulemaan jos tätä vinkkiä kokeilee. Kehotamme kuitenkin huuhtelemaan hyvin, sillä punaviinin haju ei pidemmän päälle ole kovin hyvä, jos on ihossa tai vaatteissa kiinni.

Charlize Theron on kylpenyt puolestaan lämpimässä maidossa. Maitokylvyissä on käytetty vuohenmaitoa esimerkiksi päänahkaan ja lehmänmaitoa normaaliin kylpemiseen. Mutta kuinka nykyään, kun kaikki eivät halua käyttää eläinperäisiä tuotteita? Toimiiko kauramaito tai soijamaito yhtä hyvin? Eikun kokeilemaan vain, sillähän siitä selviää.

Lindsay Lohan käytti aikoinaan kolmen vuoden aikana rusketusruiskupalveluita eräässä yrityksessä 40 000 dollarin edestä. Lohan nousi otsikoihin siitä, ettei hän maksanut näitä rusketuspalveluita. Jos summan jakaa kuukausille, tulee siitä noin 1500 euroa kuukaudessa, joka on melkoinen määrä. Emme tiedä kumpi on käsittämättömämpää – se että hän ei maksanut rusketuksestaan vai se kuinka paljon hän käytti rahaa niihin.

J.Lo käytti rahojaan La Mer -voiteeseen, joka maksaa niin paljon, että rikkaatkin ihmiset sivelevät vain vähän sitä pelkille kasvoilleen. J.Lo kuitenkin päätti kosteuttaa aineella koko kehoaan ja jos pienen lasin kokoinen annos maksaa reippaasti yli 100 euroa, voitte kuvitella paljonko sitä menee koko kehoon. Mutta omatpa ovat rahansa!

Angelina Jolie kuitenkin päätti käyttää kasvohoitoihinsa kalan sisälmyksiä eli kaviaaria. Kuten tunnettua, ei kaviaari sekään mitään halpaa ole, mutta Jolie halusi ilmeisesti hyötyä kaviaarin tuottamasta proteiinista ja rasvoista. Samaan lopputulokseen pääsee kuitenkin monella kalapohjaisella öljyllä jota saa kaupoista huomattavasti halvempaan hintaan.

Halle Berry puolestaan käyttää kahvinpuruja vartalonsa pesemiseen. Kahvi kuorii ihoa ja kahvissa ole kofeiini virkistää sitä, lisäten samalla verenkiertoa. Näin ainakin Berry väittää, mutta ainakaan tutkijat eivät ole tähän vielä yhtyneet kovin suurella rintamalla.

Eläinten istukat kiinnostavat tähtösiä. Niin ne ovat kiinnostaneet myös Victoria Beckhamia, joka on asettanut lampaan istukan kasvoilleen. Sinällään Beckham ei ole kaukana totuudesta, sillä istukoita on tosiaan käytetty ihovoiteisiin ja niitä on saatavilla kohtuullisen huokeaan hintaan. Voide voi olla myös miellyttävämpi kuin istukka kasvoilla.

Demi Moore on tykästynyt iilimatoihin, jotka hänen mukaansa puhdistat verta sekä optimoivat terveyttä. Iilimatoja on toki käytetty lääketieteessä, mutta hieman erilaisiin asioihin. Ei ole mitään takeita siitä terveys optimoituisi.

Onko sinulla jotain outoja kauneusvinkkejä joita haluaisit kertoa meille? Ota yhteyttä ja kirjoita vapaasti, oletko kylpenyt esimerkiksi piimässä tai antanut kalojen syödä jalkojen kovettumia (sitä tapahtuu aivan oikeasti!). Mitä mieltä olit Hollywood-tähtien vinkeistä – haluaisitko itse kokeilla em. keinoja? Jos päätät tehdä niin, muistutamme että joudut tekemään niin aivan omalla vastuullasi. Me emme ota näistä oudoista keinoista vastuuta, me vain raportoimme niistä hauskasti.

Olemme kuitenkin kertoneet jokaisen tapauksen kohdalla, onko niissä havaittavissa jotain sellaista mikä kumoaa niiden todenperäisyyden.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.